iPhone 6 Plus buigt wanneer ‘ie te lang in je broekzak zit

Bijgewerkt op:

Heb je de iPhone 6 Plus besteld en kan je niet wachten om je nieuwe smartphone overal mee naartoe te nemen? Hier alvast een tip: stop hem vooral niet in je broekzak.

Volgens de laatste berichten hebben meerdere iPhone 6 Plus-gebruikers namelijk nu al last van een gebogen smartphone. Het ziet ernaar uit dat je de Plus beter niet in je broekzak kunt stoppen, wanneer je een aantal uur in de auto zit. Een aantal gebruikers van het MacRumors-forum haalden daarna namelijk een gebogen iPhone 6 Plus tevoorschijn.

Een van de gebruikers legt uit dat hij zijn iPhone bij zich had tijdens een autoritje van een paar uur en de telefoon vervolgens ook in zijn broekzak hield tijdens een etentje. Op de onderstaande foto zie je het resultaat en eerlijk is eerlijk: daar zouden wij ook niet bepaald vrolijk van worden.

Toch is het niet de eerste keer dat Apple’s producten last hebben van dit probleem. Bij de iPhone 5 en de iPod Touch speelde hetzelfde probleem. Zelfs Android-users kunnen hierover meepraten, aangezien de HTC One M8 met hetzelfde mankement te kampen heeft. Apple heeft nog niet gereageerd op deze laatste berichten.

Populaire artikelen

Populaire categorieën