iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6: welke camera is beter?

Showdown!

Samsung zegt er veel aan gedaan te hebben om de camera in de Galaxy S6 beter te maken. De software werkt vlotter, er kan sneller scherpgesteld worden en de 16 megapixel unit beschikt nu over optische beeldstabilisatie, wat Samsung Smart Optical Image Stabilization noemt. Om dat te demonstreren werd op het Mobile World Congress in Barcelona een opstelling gemaakt waarin de S6 het opneemt tegen zijn gedoodverfde concurrent: de iPhone 6. Beide toestellen stonden in opnamemodus heen en weer te wiebelen, in onderstaande video zie je welk toestel het beste stabiliseert.
[gv data=”n_C17szzGa8″][/gv]

Maarrr, was dit wel eerlijke vergelijking? Mwah. Niet echt, want de iPhone 6 beschikt helemaal niet over OIS. De 5,5-inch iPhone 6 Plus heeft dat wel, en toen de geeks van PhoneArena vroegen of ze hun eigen iPhone 6 Plus in de testopstelling mochten plaatsen kregen ze daar toestemming voor. Hieronder het resultaat van Apple’s toptoestel versus de S6. Maar of Apple daar blij van wordt…

[gv data=”GroJ3LBKnvw”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën