iPhone 7 treedt in explosieve voetstappen van de Note 7

Bijgewerkt op:

Want Apple kan natuurlijk niet achterblijven in deze opblaastrend.

Op het moment dat de verhitte Samsung Galaxy Note-gate aan zijn eind lijkt te komen, begint het nieuwe vlaggenschip van Apple dezelfde streken uit te halen. In de Chinese provincie Yunnan is er namelijk melding gemaakt van een geëxplodeerde iPhone 7 Plus.

De iPhone was net een maand oud toen de eigenaar het toestel uit zijn broekzak liet vallen. Niet lang daarna ontstond er rook en begon het apparaat hevig te vibreren. De uiteindelijke explosie was zo heftig dat het toestel volledig is gebogen. Ook het scherm is losgeraakt van het chassis.

Hoewel de eigenaar gelukkig niet gewond is geraakt, kan zijn iPhone 7 Plus de prullenbak in. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Apple heeft ook nog niet gereageerd op dit bizarre verhaal.

Het is niet voor het eerst dat er berichten van een explosieve iPhone 7 rondgaan. Ook het sissende geluid dat enkele toestellen maken, is niet geruststellend als iPhone-bezitter. We zijn in ieder geval erg benieuwd welke andere smartphones deze aparte trend oppikken.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën