‘iPhone 8 zonder Touch ID is een mogelijkheid’

Wut? Waarom?

Het is mogelijk dat de nieuwe iPhone 8 mogelijk zonder vingerafdrukscanner op de markt zal worden gebracht. Dat stelt analist Andy Hargreaves van Pacific Crest Securities. Volgens Hargreaves kampt Apple met productieproblemen als het gaat om het maken van de nieuwe vingerafdrukscanner. Touch ID zal, mocht deze technologie komen met de iPhone 8, een nieuwe plek krijgen.

De iPhone 8 krijgt naar verwachting meer scherm in vergelijking met voorgaande iPhones. Dit betekent dat de thuisknop gaat verdwenen. Tot op heden verwerkte Apple altijd de vingerafdrukscanner in de thuisknop. Straks gaat dat dus niet meer.

Mocht Apple de vermeende productieproblemen niet op orde krijgen, dan is het ook mogelijk dat de Amerikaanse techgigant de komst van de iPhone 8 met een paar weken uitstelt, aldus de analist. Harde speculaties met twee interessante uitkomsten. De verwachting is dat Apple in september de nieuwe iPhone aan het publiek zal tonen. Touch ID, geen Touch ID, of een vertraging: we gaan het zien. (via Macrumors)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën