iPhone bezitters slimmer dan mensen met een BlackBerry

Bijgewerkt op:

Van mensen met een iPhone wordt nog wel eens gezegd dat ze zich ‘beter’ voelen dan mensen met een andere telefoon, maar blijkbaar is daar een reden voor.

Een online testje, Test of Wits, vroeg aan deelnemers of ze vooraf wilden aangeven wat voor telefoon ze hadden. Op die manier konden de resultaten van de deelnemers gelinkt worden aan het merk telefoon.

Alle vragen waren relatief simpel en er werd dan ook vooral gekeken naar de tijd die mensen nodig hadden om de multiplechoicetest af te ronden. Als we kijken naar de resultaten dan is te zien dat mensen met een iPhone met kop en schouders boven de rest uitsteken en dat mensen met een BlackBerry in hun broekzak een stuk trager zijn. (via: dailymail.co.uk)

Merk – Gemiddelde tijd (seconden)
Apple 94
Google Nexus 99
Samsung 103
HTC 105
Nokia 109
Blackberry 118

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën