‘iPhone krijgt geavanceerde lasertechnologie’

Gaat Apple écht innovatief doen?

De nieuwe iPhone zal over een niet al te lange tijd worden onthuld. Het nieuwste gerucht duidt op een interessante feature voor Apple’s smartphone. Fast Company zegt middels bronnen te kunnen melden dat de nieuwe iPhone mogelijk lasertechnologie voor augmented reality gaat krijgen.

Tegelijkertijd zegt de bron dat het afhangt van de ontwikkelingen, of de iPhone 8 daadwerkelijk met deze feature zal worden uitgerust. Als Apple nog niet zover is, kan het ook zo zijn dat toekomstige iPhones deze technologie krijgen, aldus de bron.

Met deze sensor zou de iPhone beter diepte kunnen waarnemen. Ook zou de techniek kunnen helpen om de camera beter te presteren. De techniek op aan de achterkant van het toestel worden geïmplementeerd.

Heel vreemd zou de keuze van Apple voor deze technologie niet zijn. Op het WWDC maakte het techbedrijf bekend meer met augmented reality te willen doen. Zo kondigde Apple het speciale ARKit aan voor ontwikkelaars, zodat men apps kan ontwikkelen die gebruik maken van augmented reality.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën