‘iPhone met 6,5″ display heet iPhone XS Max’

Nog even en Apple heeft 12 september echt helemaal niets meer te presenteren…

9to5Mac weet te melden dat de 6,5-inch iPhone met OLED-scherm waarschijnlijk iPhone XS Max gedoopt zal worden. Zij citeren bronnen die bekend zijn met de marketingplannen van Apple en die kunnen het weleens bij het rechte eind hebben. Op diezelfde manier kwamen we al te weten dat de opvolger van de iPhone X de naam iPhone XS krijgt.

De keuze is opvallend, want eerder werden de grotere varianten altijd met het Plus-label aangeduid. Opvallend genoeg meldde Bloomberg al eerder dat Apple van de Plus-lijn af zou willen en op zoek was naar een nieuwe naam. Over de achtergrond van die keuze weten onze Amerikaanse collega’s helaas niets, maar wellicht kan Apple daar volgende week opheldering over geven.

De onthulling van de nieuwe iPhones staat gepland voor 12 september en vindt plaats in het Steve Jobs Theater.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën