Officieel: iPhone SE komt echt

Ja, het is echt de oude iPhone met een nieuwe binnenkant.

Velen konden het niet geloven, maar het is echt waar: Apple heeft een nieuw product op de markt gebracht dat eigenlijk oud is. De iPhone 5 met een iPhone 6s aan de binnenkant. Aan de buitenkant is er keuze uit vier kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud.

De iPhone SE heeft 64-bit A9 en M9 processors waardoor hij hetzelfde kan als de iPhone 6s. De camera is een 12 megapixel met focus pixels en kan Live Photos nemen. Dankzij de M9 kan je voortaan ook Hey Siri roepen tegen deze iPhone en is er een NFC-chip zodat Apple Pay werkt op het toestel.

Hij gaat $399 kosten in Amerika. Daarmee pocht Apple dat dit het goedkoopste model iPhone dat ze ooit op de markt hebben.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën