iPhone X Flex: is het tijd voor een opvouwbare iPhone?

Laten we eerlijk wezen: de iPhone is sinds 2007 eigenlijk amper veranderd. Dit concept gooit het design eens flink op de schop.

Ja, de iPhone werd de laatste jaren steeds groter, kreeg een betere camera, werd sneller en kan veel meer dan in 2007. Maar in de basis heb je nog steeds een rechthoekig toestel met een touchscreen aan de voorkant en een camera aan de achterkant. Gelukkig zijn er genoeg designers die meer lef hebben dan Jony Ive.

Neem de opvouwbare iPhone van Techconfigurations die je in drie verschillende standen kunt gebruiken. Je kunt ‘m inklappen, dan beschik je zowel voor als achter over een 5-inch AMOLED-scherm. Klap je ‘m helemaal open, dan kun je in de iPad-modus los op een 8-inch 4K-scherm. Het mooist van alles: de schermen lopen helemaal naadloos in elkaar over.

De derde en laatste modus is de laptop-stand, waarin de ene helft van de smartphone dienst doet als scherm en de andere als toetsenbord. Zo heb je alle ruimte om te typen en dat is zeker voor mensen die veel onderweg zijn heel erg handig. Onder de motorkap zit een Apple A13-chip en 8GB werkgeheugen, zodat alles vloeiend werkt.

[gv data=”pa8YIWN0k8c”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën