iPhone X Green Line of Death: heb jij ‘m al?

Heb je nog maar net je bankrekening geplunderd voor dit toestel, kan hij al teruggestuurd worden…

De release van de iPhone X vorige week was weer een drukte van jewelste. Ondanks het flinke prijskaartje blijken er genoeg mensen te zijn die bereid zijn om meer dan 1000 euro neer te leggen voor Apple’s nieuwe vlaggenschip. Net als vrijwel alle voorgaande iPhone-releases verloopt lang niet alles vlekkeloos.

Een nieuw probleem waar enkele gebruikers tegenaan lopen, is een joekel van een groene lijn die in een verticale lijn over het scherm gepositioneerd is. Zelfs na het herstarten van de smartphone blijft de lijn zichtbaar. De kern van het probleem is nog niet bekend. Hierboven zie je enkele getroffen iPhones (via Mac Rumors).

Alles duidt er echter op dat het hier om een hardwareprobleem gaat, waardoor je er als gebruiker niet zomaar van af bent. Apple is dan ook al de problemen aan het onderzoeken en zal zo snel mogelijk met een oplossing komen. Een nieuw exemplaar is het minste wat je mag verwachten.

Gisteren meldden we al over de gebrekkige werking van het iPhone X scherm tijdens vrieskou, waardoor je vooral als Nederlander problemen kunt verwachten. Men gaat ervan uit dat dit een software-issue is en dan ook binnenkort gepatcht zal worden. Hoeveel gebruikers ook daadwerkelijk last hebben van deze problemen is echter niet bekend.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën