iPhone X kent nog steeds een lange levertijd

iPhone X kopen? Hou rekening met een levertijd van enkele weken.

Op dit moment is de iPhone X moeilijk te verkrijgen via Apple. Wie zowel naar Apple Amsterdam, als naar Apple Den Haag of Apple Haarlem gaat krijgt hetzelfde antwoord te horen: sorry, de smartphone is op dit moment niet leverbaar. Zowel de Spacegrijze en Zilveren, 64 GB of 256 GB, zijn niet te verkrijgen.

Achter de schermen werkt het techbedrijf hard om de voorraden weer zo snel mogelijk bij te vullen. De levertijden in Frankrijk, België, Duitsland, Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk zijn hetzelfde: wie nu een order plaatst kan het toestel tussen 1 december en 8 december verwachten. De iPhone 8 is wel gewoon direct uit voorraad leverbaar.

Vandaag werd de iPhone X in nog eens 13 landen gelanceerd. Ook deze landen moeten een voorraden hebben om een snelle uitverkoop te voorkomen. Nog even geduld dus. Tim Cook heeft al beterschap beloofd en je weet wat ze zeggen. Geduld is een schone zaak.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën