Dit wordt een concurrent voor de Android-flagships

De ZTE Axon 7 heeft echt indrukwekkende specs in huis.

ZTE is een Chinees merk dat al een tijdje smartphones produceert zonder dat het iemand is opgevallen. Met de Axon 7 zou dat wel eens kunnen veranderen.

Volgens een lek via de Chinese telecom-waakhond zou hij de volgende specs krijgen: Qualcomm Snapdragon 820, 5,5-inch QHD schem, 4GB RAM, 64GB opslag, microSD, vingerafdrukscanner, en twee cameras met maar liefst 20- en 8 megapixels. En daar komt ook nog eens een batterij met een capaciteit van 3140mAh bij.

Dat zijn zo ongeveer de specs van een toestel als de Galaxy S7, maar de Axon 7 zou daar wel eens een fractie van kunnen gaan kosten: $250. Als dat zo is, dan zou het een serieus alternatief zijn voor de betere Android-toestellen.

Op 26 mei zou het toestel worden onthuld. Of en wanneer hij in Nederland te koop is (en tegen welke prijs), daarover houden we je uiteraard op de hoogte.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën