Is The Grand Tour Game nu al geflopt?

Over 6 dagen wordt The Grand Tour Game uitgebracht, maar het lijkt één grote flop te worden.

Waarom we dat denken? De game wordt al voor de release in de aanbieding gegooid en dat is niet echt een goed voorteken. Je betaalt nog slechts 14,99 euro voor de Mario Kart-achtige game en dat is wel erg weinig voor een racegame waar miljoenen euro’s ingepompt is. Aan de andere kant: het wordt nu wel aantrekkelijk om The Grand Tour Game te proberen.

Amazon is verdacht stil over de game. We krijgen amper gameplay-beelden te zien en ook over de inhoud blijft het stil. We weten alleen dat The Grand Tour Game synchroon loopt met het derde seizoen op Amazon Prime, waardoor er elke week nieuwe content beschikbaar komt. Of de auto’s lekker rijden en of de game er goed uit ziet: dat zien we volgende week.

The Grand Tour Game komt op 15 januari uit voor de PS4 en de Xbox One.

[gv data=”Y3Fr9X4eOPM”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën