Je kan steeds meer met je Live Photos

Als je Live Photos maakt, hoeven ze niet meer opgesloten te zitten op je iPhone.

Sinds de iPhone 6s kun je met je iPhone series foto’s maken en die dan achter elkaar bekijken: Live Photos. Het grote nadeel van Live Photos was dat je ze niet, of nauwelijks, van je iPhone af kon halen. In ieder geval kon je de video-achtige foto’s maar moeilijk delen. Sinds december was het mogelijk om de plaatjes op je Facebook te zetten en ook Tumble voegde onlangs ondersteuning toe.

Vanaf nu kun je de plaatjes ook in je Google Photos opslag zetten en bekijken. Daarmee heb je weer een flink aantal gratis gigabytes tot je beschikking waar je je plaatjes kwijt kunt. Download hiervoor de nieuwste versie van Google Photos op je iPhone uit de appstore.

Mocht je trouwens geen iPhone 6s hebben en toch Live Photos willen maken, dan moet je hier even klikken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën