Je magnetron gebruiken om games te spelen [video]

Ideaal tijdens het opwarmen van de prak.

Internetheld Colin Furze gaat regelmatig viral met zijn YouTube-kanaal. De Engelsman komt zo nu en dan met bijzondere creaties in zijn internetshow. Dit keer heeft Furze weer wat bijzonders gemaakt. Een magnetron waar je spelletjes op kunt spelen.

“Je stopt eten in de magnetron en je hebt twee minuten even niets te doen. Dit is de oplossing tegen de verveling”, aldus Furze. De Play-O-Wave, zoals zijn eigen gemaakte machine heet, is zowel een magnetron als een apparaat om games op te spelen. Normaal gesproken tuur je door glas naar een maaltijd of wat je ook maar in de magnetron stopt. De Play-O-Wave heeft op deze plek een display. Middels een controller kunnen er vervolgens games worden gespeeld op het apparaat.

Furze demonstreert zijn apparaat in de video hieronder. Hij warmt een ui met pindakaas (wtf) op en speelt ondertussen een spelletje. De videomaker benadrukt dat het nog om een prototype gaat.

[gv data=”_0HT-K6Y3O8″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën