Je smartphone als in-car touchpanel met deze Sony cradle

Hiermee heb jij een touchscreen controlpanel in je auto via je eigen smarthpone. Bovendien heb je ook een vast plekje om je telefoon te stallen, ideaal deze XSP-N1BT cradle van Sony.

De XSP-N1BT is de eerste cradle die je telefoon omtovert tot touchscreen panel voor je in-car entertainment. Het apparaat is voorbereid voor elke Android of iOS smartphone. Is je Android telefoon er eenmaal ingeklikt? Dan maakt deze direct verbinding via Bluetooth. iOS-ers maken verbinding via een USB-kabel en adapter.

Vervolgens tovert een app je smartphone om in een volledig touchscreen panel met alle functies van jouw entertainment systeem. De dubbel-din aansluiting naar je autoradio zorgt hierbij voor de communicatie tussen smartphone en het entertainmentsysteem.

Prijzen en data van release voor de Sony XSP-N1BT zijn helaas nog niet bekend.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën