KFC laat klanten straks hun koffiebeker opeten

KFC staat natuurlijk bekend om zijn stukken kip die in emmers verkrijgbaar zijn, maar de fastfoodketen komt deze zomer met iets nieuws.

Het fastfoodbedrijf slaat namelijk de handen ineen met Seattle’s Best Coffee. Het idee is om een eetbare koffiebeker in het assortiment op te nemen. De Scoff-ee, zoals de eetbare beker wordt genoemd, is gemaakt van koek met een laag witte chocolade eroverheen. Het papier dat om de Scoff-ee zit is gemaakt van suiker, dus ook dat is eetbaar.

Daarnaast zouden klanten ook nog eens kunnen kiezen uit een aantal verschillende bekers. Elke Scoff-ee krijgt namelijk zijn eigen geur. Zo zou je dus een eetbare koffiebeker kunnen kiezen die ruikt naar vers gemaaid gras, al zit ik daar niet op te wachten als ik op een stuk kip zit te kluiven…

Toch zet KFC het idee door en de eerste eetbare bekers komen deze zomer naar Engeland. Of de Scoff-ee ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën