Kijk mee in het leven van een telefoondief

Wanneer je telefoon in het buitenland wordt gestolen omdat je met je maten dronken en naakt in de zeeën van Ibiza dobbert terwijl al je spullen onbeheerd op een strandbedje liggen, is de kans klein dat je er ooit nog wat van terugziet. Telefoondief Hafid is dan ook nooit gepakt. Maar we krijgen wel een fijn inkijkje in zijn leven.

Hafid, afkomstig uit Dubai, stal de telefoon volgens de rechtmatige eigenaar op de volgende manier:

Apparently some guys with night-vision glasses hid in the dunes, waiting for drunk tourists to leave their belongings somewhere unobserved. then they crawled through the sand, stole the stuff and walked away like nothing happened.

Fuckzooi. Telefoon kwijt in het buitenland. Volgens de receptie van het hotel gebeurt zulks dan ook enorm veel op Ibiza. Balen.

Maar als de telefoondief vervolgens niet doorheeft dat alle gemaakte foto’s automatisch worden geüpload in de Dropbox-account van de rechtmatige eigenaar, heb je een ultieme manier om hem terug te pakken. Dat is dan ook wat deze Duitse vakantieganger deed toen hij vier maanden later opmerkte dat hij vanaf zijn Dropbox-account op zijn computer ALLE gemaakte foto’s en video’s kon inzien.

Hij deed wat gedaan moest worden: hij maakte een Tumblr aan waarop alle content van Hafid de telefoondief met de wereld wordt gedeeld. Check het op lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com.

Dit is dus Hafid

Hafid is duidelijk een fotomagiër

Hafid gooit er graag een gangsta-pose tegenaan

De romantieklook, Hafid heeft het

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën