Kleine soldeerbout is op te laden via USB-poort

We hebben iets tofs gevonden voor de mobiele techneuten onder ons.

De Solderdoodle Pro is een lichtgewicht soldeerbout met een lithium-ion accu (3350mAh), die kan worden opgeladen via een willekeurige USB-poort. Een logische uitkomst voor de computernerds onder ons. Wat hem volgens de makers echter uniek maakt is dat de soldeerbout een uur lang een temperatuur van 370 °C kan vasthouden.

De makers van de Solderdoodle Pro proberen via Kickstarter geld op te halen om de soldeerbout in productie te laten gaan. Mochten ze het streefbedrag van $37.800 halen, dan gaat de Solderdoodle Pro voor $39 in de verkoop. Mocht je handig zijn met soldeeringrediënten en een 3D-printer, dan kun je hem ook zelf bouwen met deze instructies.

[gv data=”Ob5J8Bk1OwI”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën