Knight Rider wordt WÉÉR nieuw leven ingeblazen

Een nieuwe flop?

Knight Rider was een succesvolle televisieserie die tussen 1982 en 1986 werd opgenomen. Net als Bassie & Adriaan en The A-Team behoort de originele Knight Rider tot een waardige herinnering aan de jeugd in de jaren tachtig en negentig.

In 2008 werd de serie nieuw leven ingeblazen. Justin Bruening nam in plaats van David Hasselhoff de taak van Michael Knight op zich, maar de tv-serie bleek een absolute flop. Het bleef bij één seizoen en er kwam dan ook geen vervolg.

Toch is Knight Rider niet dood. Fast & Furious producer Justin Lin ziet namelijk brood in de serie. Vandaag is bekend geworden dat Lin in samenwerking met Machinima en YouOffendMeYouOffendMyFamily een vervolg op touw gaat zetten. Laatstgenoemde firma met een wel heel moeilijke naam is overigens het mediabedrijf van Lin.

Het is niet bekend welke acteurs of actrices gaan meewerken aan de serie en hoe de show ingevuld zal worden. Wel is bekend dat het om een digitale serie gaat en deze in 2017 te zien zal zijn. (via yomyomf.com)

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën