Komt Apple met een all-in-one Lightning Connector?

Om de iPhone 7 een cleanere look te geven zal vermoedelijk de traditionele 3.5mm audio-aansluiting met pensioen gaan.

De all-in-one Lightning Connector zou dan de audio-taken moeten gaan overnemen. Dit schrijft het doorgaans betrouwbare Mac Otakara. Met één aansluiting voor zowel het laden van de telefoon, als het beluisteren van muziek komt er een klein probleempje.

Zo kun je niet beide acties tegelijk uitvoeren en dienen niet-Apple oordopjes te worden voorzien van een adapter, zodat ze alsnog kunnen worden aangesloten. Apple kennende zal deze adapter minstens een tientje gaan kosten.

Vermoedelijk zal het Amerikaanse bedrijf speciale EarPods leveren met een Lightning Connector-uiteinde. Vervelend, want deze is dan alleen compatibel met de iPhone 7. Het nieuws is nog niet officieel, dus is het afwachten of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën