Krijgt de iPhone 6 een 10-megapixel camera?

Als we de geruchten mogen geloven schieten we met de komst van de iPhones 6 straks nog scherpere plaatjes.

De geruchten komen uit de Taiwanese elektronica-industrie. Zij beweren dat de iPhone 6 een 10-megapixel camera gaat krijgen. Dit zou een verbetering zijn ten opzichte van de huidige 8-megapixel camera. Eerder bronnen voorspelden juist dat de iPhone 6 voorzien zou worden van haar vertrouwde 8-megapixel camera. Deze camera dient de iPhone al sinds de 4S, maar kreeg in de iPhone 5s iets grotere pixels.

Buiten de de hogere resolutie zou ook het f/1.8 diafragma nauwer zijn en de nieuwe camera zou een verbeterde filter krijgen. De bronnen spreken over een dunnere filter van hars. Het resultaat zou een betere adaptatie van kleur moeten geven en uiteindelijk zul je er gewoon mooiere foto’s mee kunnen schieten.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën