Lego DC Batman Batmobile kost je dik 200 euro

Lego DC Batman Batmobile kost je dik 200 euro

RubenPriest
Bijgewerkt op:
Lego DC Batman Batmobile kost je dik 200 euro

Heel duur, heel gaaf. De nieuwe Lego DC Batman Batmobile Tumbler is een hebbedingetje.

De producten van Lego heb je in allerlei soorten en maten. Daar staan ook allemaal verschillende prijzen tegenover. Hoe groter of hoe gedetailleerder, hoe steviger het prijskaartje. De nieuwe Lego DC Batman Batmobile Tumbler is absoluut niet voordelig te noemen. Maar man, wat ziet het er vet uit hè.

Lego DC zet de Batman Batmobile Tumbler voor € 229,99 in de markt. In de doos zit naast de auto, ook een Lego Batman en Joker. Het voertuig zelf is 16 cm hoog, 45 cm lang en 25 cm breed. Je kunt het item combineren met andere Lego DC Batman producten.

Om de Batman Batmobile Tumbler in elkaar te zetten moet je aan de slag met 2.049 bouwstenen. Natuurlijk zit er in de doos een uitgeprinte instructie hoe je de auto in elkaar zet, je staat er dus niet alleen voor. Mocht de hond nou de instructie hebben opgegeten, maak je dan geen zorgen. De instructies zijn ook te downloaden vanaf de website van Lego.

Deze bouwset is gecompliceerd en gemaakt voor kinderen (hehe) in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Vanaf 1 november is de set verkrijgbaar. Je weet dat je het wilt.

Tags

Tags:

RubenPriest

RubenPriest

Ruben Priest is een ervaren schrijver met 10 jaar expertise in beleggen, entertainment, gadgets en technologie. Hij test graag de nieuwste gadgets zelf om lezers van eerlijke en gedetailleerde beoordelingen te voorzien. Naast zijn passie voor technologie is Ruben een fervent sporter, met hardlopen als favoriete bezigheid. Zijn veelzijdige interesses zorgen voor dynamische en informatieve content.

Alle artikelen door RubenPriest

Populaire artikelen

Populaire categorieën