Lekker typen met dit uitschuifbare iPhone 6-toetsenbord

Leuk en aardig al die nieuwe manieren om je toetsenbord met iOS8 in te stellen, maar soms ben je gewoon op zoek naar een ouderwets, fysiek keyboard.

Brando komt voor deze mensen met het ‘Ultra-thin Slide-out Bluetooth Backlight Keyboard’. Niet bepaald een pakkende naam, maar je weet tenminste wel wat je in huis haalt. Een toetsenbord dat je onder je iPhone 6 kunt klikken, en er op het eerste gezicht uitziet als een dikke case, waaronder een klein verlicht toetsenbordje schuilgaat dat 45 dagen meegaat op één batterijlading.

Weinig alternatieven
Met een prijskaartje van 39 dollar (omgerekend €30,40) hebben touchscreenhaters in ieder geval een relatief goedkoop alternatief. Bovendien zijn er nog maar weinig andere fysieke toetsenborden aanwezig voor de nieuwe telefoon van Apple. Het keyboard is via deze link te bestellen.

Ben je toch meer van het tikken op een schermpje? Neem dan vooral een kijkje naar deze vijf alternatieve toetsenborden die beter zijn dan die van Apple.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën