LG gaat deze klaptelefoon wereldwijd verkopen

Na Samsung heeft ook LG een nieuwe klaptelefoon met Android 5.1 gepresenteerd. Maar zij gaan hem wél buiten Korea aanbieden.

De telefoon heeft de naam Wine Smart gekregen en lijkt te zijn gebaseerd op de LG Gentle, die vorige maand in Zuid-Korea werd gelanceerd. De telefoon heeft een 3,2 inch display met een beperkte resolutie van 320 bij 420 pixels. Het processorwerk wordt gedaan door een 1.1 GHz Snapdragon 210, aangevuld met 1 GB werkgeheugen. De Wine Smart beschikt over 4 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met een micro SD-kaart.

Android-knoppen

Ook de camera en accu zijn met respectievelijk 3 megapixel en 1700 mAh geen hoogvliegers, maar je krijgt er wel een telefoon met een volledig numeriek toetsenbord en een set fysieke Android-knoppen op het onderste deel. Bovendien zal de telefoon waarschijnlijk nog geen 200 euro gaan kosten.

In landen als Japan is de populariteit van klaptelefoons flink aan het stijgen. We zijn benieuwd of het ook in de rest van de wereld aanslaat. LG heeft besloten om de Wine Smart in ieder geval in Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen, Kazachstan en Japan uit te brengen. Of en wanneer de telefoon aar Nederland komt is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”LG/Wine_Smart/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën