LG lanceert nu al het meest overbodige product van 2016

Kleine hint: het is een nieuwe televisie.

De Zuid-Koreanen nemen namelijk een 8K-televisie mee naar de technologiebeurs CES in Las Vegas. Het scherm heeft een doorsnee van liefst 2,49 meter, dus de hoge resolutie is geen overbodige luxe, ware het niet dat je er uiteindelijk helemaal niets aan hebt. Je mag immers al blij zijn als je content in volledige resolutie kunt bekijken op een 4K-tv.

Het is nog niet bekend wat de 98″ televisie met 8K-scherm moet gaan kosten, maar ga er maar vanuit dat je er minimaal 100.000 euro voor over moet hebben. Maar goed, dan heb je ook wat, want je kunt op z’n minst een paar jaar vooruit voordat je eindelijk films en series in 8K-resolutie kunt bekijken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën