Limited edition PS4 met Metal Gear Solid 5 is grof duur

Bijgewerkt op:

Om de hype rondom Metal Gear Solid 5: The Phantom levend te houden, is er nu een limited edition van de Playstation 4 in stijl van het spel aangekondigd.

Fanatiekelingen zullen de vermoedelijk laatste Metal Gear-titel van Kojima al besteld hebben. Mocht je dat als MGS-fan nog niet hebben gedaan, de Britse gamewinkel GAME heeft een PS4-bundel gemaakt met een console in de kleuren rood en zwart, afgewerkt met een gouden streep in het midden en een Diamons Dog-logo. Geïnspireerd op de Bionic Arm van Snake. Ook de DualShock-controller is in stijl van het iconische spel gestoken.

Je moet er wel even voor in de buidel tasten. Voor de PS4 + spel + controller betaal je namelijk £364.99, omgerekend €522.

Metal Gear Solid 5 kopen

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain komt vanaf 1 september voor een prijs van €69,99 in de winkel te liggen voor de PS4, Xbox One en PC. De PS3- en Xbox 360-versie kosten €59.99. Vanaf 15 september is ‘ie ook via Steam verkrijgbaar.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën