LiquidOff maakt jou kledingstuk waterafstotend

De spray doet dat zelfs op een niet-chemische manier.

Je hebt vast wel eens de bijzondere video’s op YouTube gezien waarin vocht magisch verdwijnt van een kledingstuk. Deze video’s werden vaak gemaakt met behulp van Neverwet. Een chemische oplossing die ervoor zorgt dat kledingstukken waterafstotend worden. Maar omdat hier bepaalde chemicaliën in worden gebruikt is het niet veilig voor alledaags gebruik en bij kinderkleding.

De 23-jarige Harold Stewart vond dat het anders moest. Hij verliet daarom zijn goedbetaalde baan bij defensie en bedacht LiquidOff. Door gebruik te maken van nano-technologie heeft Harold samen met een team van onderzoekers een spray bedacht die niet chemisch is, maar toch bijzondere eigenschappen heeft.

LiquidOff maakt jou kledingstuk waterafstotend

Zo kan je de spray op elk kledingstuk gebruiken. Even laten drogen is voldoende om daarna zorgeloos met je kinderen op stap te gaan. Vocht zal zich niet kunnen hechten aan de behandelde kledingstukken. Hierdoor zal het zelfs zweetplekken in je kleding voorkomen.

LiquidOff blijft zelfs na 20 wasbeurten nog effectief. Voor stof dat niet gewassen hoeft te worden, denk hierbij aan je autostoelen, blijft LiquidOff drie tot vijf jaar zitten. Nu vraagt Harold Stewart via Kickstarter om een startkapitaal van 25.000 dollar. Dit heeft hij inmiddels bereikt waardoor LiquidOff straks voor iedereen beschikbaar komt. Voor 55 dollar kan je nog een spray bemachtigen, deze zal dan in september van dit jaar naar je worden opgestuurd.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën