Maak je klaar voor een vervolg op Top Gun

De klassieker krijgt namelijk een nieuw deel!

De geruchten hingen al even in de lucht. Niemand minder dan sir Tom Cruise komt met het verlossende woord. In het Australische tv-programma Sunrise heeft Cruise bevestigd dat Top Gun 2 in de maak is. De acteur zei dat de opnames mogelijk volgend jaar al van start gaan.

Het eerste deel van de Amerikaanse actiefilm stamt uit 1986. Door de jaren heen viel de term ‘Top Gun 2’ meerdere malen, maar het kwam nooit van de grond. Met de bevestiging van Cruise kunnen we aannemen dat hij weer de hoofdrol zal gaan vertolken.

In het eerste deel was Cruise slechts 23 jaar oud. Inmiddels is de acteur alweer 54 jaar. Met films als Mission: Impossible – Rogue Nation en Jack Reacher: Never Go Back heeft de 50-plusser echter laten zien nog een hoop in huis te hebben. De ster spelen in een nieuw deel van Top Gun moet dan ook geen probleem zijn voor de Amerikaan.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën