MacBooks zijn aan een opmars bezig binnen bedrijven

Kantoren zijn het domein van Windows. Punt. Bill Gates bracht een computer + besturingssysteem naar iedere werkplek, maar de producten uit Cupertino beginnen er steeds meer marktaandeel te krijgen. Wordt Apple, dare I say it, mainstream?

Smart Business Strategies deed samen met InSites Consulting onderzoek naar laptops binnen de werkplekken van onze zuiderburen. Daaruit blijkt dat HP met een aandeel van 25 procent nog steeds grootleverancier is, gevolgd door Dell, met 19 procent. De derde positie is nu echter voor Apple met haar MacBook-aanbod.

Apple lijkt het voornamelijk goed te doen bij kleine en middelgrote bedrijven in België. Bedrijven met meer dan 500 werknemers gaan overduidelijk nog steeds prat op de hardware van Dell. Logisch, gezien het prijsverschil.

De tevredenheidscijfers vallen wel flink in het voordeel van Apple, volgens Smart Business Strategies. Acer bungelt onderaan de top4.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën