Marshall maakt telefoonpr0n voor de muziekliefhebber

Het bedrijf dat naamsbekendheid verwierf in de versterker-business richt zich onverwacht op een hele andere tak van sport: ze hebben een Android-telefoon uitgebracht.

Voor de liefhebbers van de betere klanken en tonen heeft het Britse bedrijf een speciale Android-telefoon uitgebracht. Wat meteen opvalt is de textuur aan de achterkant, die veel wegheeft van een Marshall-versterker. Interessanter is wat we aan de bovenkant van de telefoon aantreffen: niet één maar twee 3,5mm-aansluitingen voor hoofdtelefoons, met beiden hun eigen volumeregeling. Bovendien heeft de telefoon twee ACC-speakers aan de voorkant en zijn er twee MEMS-microfoons voor audio-opname geplaatst.

Gouden scrollwiel

Voor directe volumeregeling heeft Marshall aan de rechterkant een gouden scrollwiel geplaatst, aangevuld met een M-knop bovenop het toestel die instant een muziek-app opent. Ook zit er software op die voor een lage latency moet zorgen.

De rest van de specs zijn niet bepaald overdonderend. De telefoon heeft een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De Marshall London draait op een 1.4GHz Snapdragon 410-processor, heeft 16 GB opslagruimte en een verwijderbare 2500mAh accu. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst, selfies schieten gebeurt met een 2 megapixel frontcam. De telefoon wordt geleverd met twee Marshall-oordoppen (in-ear). Dit alles voor een prijs van $499.

[lg_folder folder=”Marshall/London/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën