Medion game-pc: brute specs zonder bruut prijskaartje

Wie een goedkope high-end game-PC wil is vaak het beste uit door er zelf een samen te stellen. Medion probeert deze knakenpoetsers nu te bedienen met de Erazer X5356 E. Fijne specs voor relatief weinig euro’s.

Medion richt zich met de Erazer X5356 E op gamers door hem uit te rusten met een high-end grafische kaart van Nvidia – de GeForce GTX 980 – en een Intel Core i7-4790 processor. De grafische kaart wordt ondersteund door 4 GB aan videogeheugen en is gebaseerd op de nieuwe Nividia Maxwell architectuur.

Opslagruimte

De X5356 E bevat 16 GB aan werkgeheugen en heeft voldoende opslagruimte voor al je Steam-downloads. Naast een SSD van 256 GB voor het snelle schrijfwerk zit er een harde schijf van 4TB in.

Verder komt de X5356 E met tien USB-aansluitingen – waarvan zes 3.0-varianten – en kun je dankzij Hot Swap vlug de harde schijf verwisselen. Om het gameplezier te verhogen zit er 8-kanaals High Definition Audio op en kun je de PC aansluiten op een monitor via zowel HDMI als VGA. Medion levert ‘m met Windows 8.1, een voorgeïnstalleerde versie van Microsoft Office 365, Windows Essentials, Windows 8.1 applicatiepakket en McAfee LiveSafe.

De prijs voor dit alles: €1599.

[table id=47 /]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën