Meer details iPad Air 3: geheugen, scherm

We stampen gewoon door met de geruchten.

Opnieuw zijn het onze Koreaanse vakbroeders bij Digitimes die weer het een en ander over de nieuwste Apple-tablet te roddelen hebben. Het korte bericht haalt wederom anonieme medewerkers in de productieketen aan en bericht dat de iPad Air 3 zal beschikken over een heus 4K-display (unicum) en 4GB werkgeheugen (zelfde als iPad pro). Verder wordt er gesproken over een verlengde batterijduur. Tweede kwartaal 2016 moet de productie van start gaan.

Eerder wisten we je al te melden dat de Air 3 over vier speakers zal beschikken en een LED-flitser – als die anonieme medewerkers de kluit niet aan het belazeren zijn.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën