Meer specificaties iPhone X naar buiten gebracht

Een duik in de techniek van de iPhone X.

Tijdens de keynote van Apple maakt het techbedrijf de belangrijkste informatie over de nieuwe iPhones bekend. Heel diep op de materie gaat het bedrijf echter niet in. Sterker nog, sommige specificaties zijn niet te achterhalen via de site van Apple. Gelukkig duiken deze ‘verborgen’ specs elders op.

Deze informatie over de iPhone X is via China bekend geworden. De specs werden als eerste gespot door lekker Steve Hemmerstoffer. Uit de informatie valt te halen dat de iPhone X een 2.715mAh batterij heeft. Ter vergelijking: de iPhone heeft een batterij met een capaciteit van 1.821mAh.

Het is niet zozeer dat de iPhone X een veel langere batterijduur heeft in vergelijking met andere iPhones. Dit heeft te maken met het nieuwe OLED-scherm, dat aanzienlijk meer kracht vraagt van de smartphone. Dit resulteert in een vergelijkbare batterijduur in vergelijking met de iPhone 8. Daarnaast valt te lezen dat de iPhone X 3 GB aan RAM geheugen heeft.

De nieuwe iPhone X is vanaf november te bestellen. Het vlaggenschip van Apple scoor je vanaf 1159 euro.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën