Meisje komt vast te zitten na Blackberry-reddingspoging

Bijgewerkt op:

Wanneer je een Blackberry laat vallen in een put zullen de meeste mensen er niet veel meer om geven, maar deze meid ging een stapje verder.

De 16 jarige Ella Birchenough uit Kent in Engeland liet de telefoon namelijk vallen door de sleuven van een putdeksel. Sommige zullen proberen om met hun handen de telefoon proberen te grijpen. Maar deze tiener sprong erachteraan terwijl haar vrienden toekeken.

Nadat ze vast kwam te zitten vroeg ze omstanders om haar moeder, Joanne te bellen. Deze bedacht zich geen moment en belde direct de brandweer die snel ter plekke was. Volgens de tiener zelf zat ze helemaal niet vast maar had ze alleen even hulp nodig om eruit te komen. De Blackberry heeft ze uiteindelijk niet meer teruggevonden.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën