Met de Kitefoil vlieg je centimeters boven het water

Bijgewerkt op:

Om goed te kunnen kitesurfen moet je uren, dagen, zo niet maanden trainen. Met de Kitefoil wordt dit allemaal een stuk makkelijker.

Met een Kitefoil wordt het veel makkelijker om je balans te bewaren. Dit kan doordat het gebruik gemaakt een van hyrdofoil vin onder het bord. Dit kan je het beste vergelijken met de soort vin die een draagvleugelboot gebruikt.

Bevestigd aan je voeten en met een kite in de lucht kan je nu eenvoudig ‘vliegen’. Alhoewel dat vliegen maar een paar centimeter van het water gebeurt. Je kan er niet mee uit het water vliegen zoals met kitesurfen. Maar het geeft je wel bijna dezelfde sensatie.

[gv data=”AsOrFjkeSg8″][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën