Met deze app van Audi ben je heel even het mannetje

Even indruk maken op een meeting? Je eerste date? Audi gaat ervoor zorgen dat het qua vervoer wel snor zit.

De Duitse autofabrikant rolt in San Francisco en Miami een priemiejum autodeel-programma uit. In de twee steden wordt het namelijk mogelijk om een Audi te bestellen voor een uurtje, of zelfs een hele dag. Dit hele initiatief komt overigens van de Duitsers zelf en niet van een derde partij (zoals Uber).

Via een iPhone app, of de mobiele site van Audi, selecteer je een model om te reserveren. Vervolgens regelt de huisbaas van je appartement dat de auto naar jou toekomt. Ben je klaar, lever je de sleutels weer in bij de huisbaas. Dit hele concept gaat ‘Audi at Home’ heten en wordt later ook in andere steden binnen de VS uitgerold.

De vloot Audi’s bestaat uit de S7, S5 Cabriolet, SQ5, TT, Q7 en zelfs een RS5 (Cabriolet). Prijzen heeft Audi nog niet bekend gemaakt.

“Maar ik heb helemaal geen huisbaas” denk je nu. Klopt, daarom is het concept alleen nog actief binnen de VS. Een vergelijkbaar systeem voor Europa zou wel kunnen onder de noemer ‘Audi at showroom’. Je tikt een bedrag af en rijdt de showroom uit. Handig voor ramkraken en overvallen. Zou Audi expres de (R)S6 en (R)S4 niet in het programma hebben opgenomen?

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën