Met deze Sony-projector maak je van elke muur een TV

…Of een klok. De Portable Ultra Short Throw Projector is een zeer kleine projector die beelden kan projecteren op elk oppervlak.

Sony heeft zijn Life Space-serie van producten uitgebreid met een nieuwe projector, die voor een euro of 800 (prijs en beschikbaarheid Nederland nog niet bekend, komt van de zomer uit in de V.S.) beelden kan projecteren op elk oppervlak. Naast tv-kijken biedt dat allerlei andere mogelijkheden, zoals te zien in onderstaande video.

Het apparaatje is zeer klein, werkt op een batterij die twee uur meegaat na opladen en is voorzien van zowel HDMI-input als Bluetooth met laag stroomverbruik. De standaard is optioneel.

[gv data=”EfevYQWIqgM”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën