Met een gerust hart op je kanus gaan met de Livall fietshelm

In Nederland doen we er niet zo aan, maar in landen als Oostenrijk is het onmisbaar en heel gewoon om een fietshelm te dragen. Livall is een moderne fietshelm met wat technische snufjes die moeten helpen als je een dikke faceplant hebt gemaakt. Maar hij kan veel meer.

Livall is ontwikkeld door een Chinees bedrijf en is inmiddels gegroeid tot een succesvol project op Indiegogo. In de helm zitten fancy LED-lampjes verwerkt die je meer laten opvallen en die ervoor moeten zorgen dat je minder snel voor je sokken gereden wordt. De helm communiceert met je telefoon via Bluetooth en zo kun je bijvoorbeeld de lampjes op de helm gebruiken als richtingaanwijzer. De helm beschikt ook over een microfoon en speaker. Zo kun je onderling communiceren met andere gebruikers tijdens een fietssessie, of je luistert naar muziek. De telefoonhouder zorgt niet alleen voor dat je smartphone op z’n plek blijft maar is tegelijkertijd ook een externe lader. Zo kun je tijdens de rit je telefoon opladen.

In het filmpje hieronder kun je alle functies bekijken van de Livall fietshelm. Het Indiegogo project bekijken doe je HIER.

[gv data=”v89lMRnV_-8″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën