Met Rayz oordopjes kun je je iPhone opladen

En dat is hartstikke handig!

De nieuwe oordopjesvan Pioneer zijn specifiek ontworpen voor de Apple iPhone, iPad en iPod Touch en kunnen je iApparaat opladen terwijl je naar muziek luistert. En dat is hartstikke gaaf, want soms hebben deze producten batterijproblemen.

De oortjes heten Rayz en Rayz Plus en maken gebruik van een app op Apple apparaten. Naast een verschillende naam en verschillende kleuren zijn deze oordropjes uniek en zijn de oordopjes ontworpen om gebruik te maken van de Lightning Connector op de iPhone 7.

De Rayz Plus zijn de enige lightning headset op de markt die een in-line knooppunt hebben om je Apple apparaat te kunnen opladen terwijl je muziek luistert. Allebei de oordopjes werken via het gekoppelde apparaat en hebben geen batterijen nodig.

De oordopjes maken gebruik van het LightX platform waardoor er zo min mogelijk stroom verbruikt wordt.

Verder beschikken beide modellen over zes microfonen om smart ruisonderdrukking mogelijk te maken. De ruisonderdrukking is zo ontworpen dat het al het geluid onderdrukt, ook al is het hartstikke stil. De zes microfonen kunnen worden gedempt tijdens een telefoongesprek, zodat je zeker weet dat je verstaanbaar bent.

Beide oortjes hebben de mogelijkheid om je muziek te pauzeren en te herstarten wanneer je ze in je oren doet of ze uit je oren haalt.

Helaas komen deze oortjes ook met een prijs. De Rayz oortjes in onyx of ijskleuren kost $99,95. De Rayz Plus komt in grafiet en brons en kost $149,95. Via I4U

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën