Microsoft en Bing voorspellen nu al winnaar EK voetbal

Het Europees Kampioenschap voetbal is inmiddels in volle gang. Nederland is er helaas niet bij, maar wie gaat de titel dit jaar wél pakken?

Microsoft voorspelde bij het WK in 2014 alle 16 deelnemers aan de knock out-fase, dus reken er maar op dat Bing behoorlijk precies is. Wil je de winnaar nog niet weten, klik dan nu weg, want in de volgende alinea doen we het allemaal uit de doeken. Althans: als Bing ook dit jaar goed zit.

België haalt in ieder geval de kwartfinale, maar gaat daar onderuit tegen Portugal. Portugal verliest vervolgens van Engeland, dat weer uitgeschakeld wordt door Spanje. De Zuid-Europeanen komen Duitsland tegen in de finale, waarbij onze oosterburen aan het langste eind trekken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën