Microsoft geeft je $300 voor je oude Mac

Iedereen moet aan de Windows 10 natuurlijk en Microsoft heeft iets nieuws bedacht om wat klandizie bij de concurrentie af te snoepen.

Of nou ja, nieuws: De afgelopen jaren stuntte Microsoft vaker op deze manier. Eerder werd er $200 geboden voor iPads bij aanschaf van een Surface, $100 voor een PS3 bij aanschaf van een Xbox One en $650 korting op een Surface Pro 3 als je afscheid nam van je MacBook Air.

$300 biedt Microsoft voor een oude Mac – $200 voor een laptop van een andere fabrikant. Daarvoor moet je wel voor 20 oktober een nieuwe Microsoft-laptop kopen van ten minste $600. Aanvullende eisen: je apparaat moet minder dan zes jaar oud zijn, in werkende staat en je display moet minimaal 11,6 inches meten. Voorlopig is het aanbod beperkt tot de landen VS, UK, Canada, India, Brazilië, Frankrijk, Duitsland en Taiwan.

Microsoft is ook niet de enige die op deze manier Apple wil bestrijden. De inruilkortingen gaan minder ver dan de recente actie van Samsung, waarbij je hun telefoons gratis kon proberen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën