Microsoft geeft toe: we hebben teveel tablets laten maken

Bijgewerkt op:

Kan iemand een product van Microsoft noemen dat nog wel succesvol is?

Het gerucht ging al rond, Microsoft zou met 6 miljoen onverkochte Surface RT-tablets in de maag zitten. vandaar die prijsdaling, wellicht dat mensen ze dan gaan kopen? Maar nee, het is kansloos. Steve Ballmer, CEO van Microsoft, heeft het inmiddels ook toegegeven: het bedrijf heeft teveel exemplaren van de Surface RT gemaakt. Oh, en de Windows-verkopen vallen ook tegen. Goh, wie had dat verwacht?

Enfin, terug naar die tablet. In totaal heeft Microsoft maar liefst 900 miljoen dollar moeten afschrijven op de Surface RT-tablet. Ballmer bevestigde dat Microsoft momenteel een nieuwe Surface aan het testen is en dat daar ‘logische verbeteringen’ in zitten. Waarschijnlijk zullen de specificaties en mogelijk het scherm worden verbeterd. Tevens gaan er geruchten over het gebruik van de Qualcomm Snapdragon 800-chip. (via theverge.com)

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën