Microsoft Lumia 435 kost slechts 69 euro

Microsoft heeft wederom een zéér goedkope Lumia op de markt gebracht. Zeven tientjes, ex de BTW. Maar wat krijg je aan telefoon voor zo’n bedrag?

Het nieuwe model in de 400-serie is de Lumia 435. De telefoon heeft bescheiden specs, maar dat kan ook niet anders in deze prijsklasse. Het scherm is 4-inch groot en komt met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Onder de kunststof motorkap ligt een Qualcomm Snapdragon 200-processor met twee kernen, die draait op een kloksnelheid van 1,2GHz en ondersteund wordt door 1 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 8 GB, dat via een micro-SD-kaart is uit te breiden.

Van de camerakwaliteit moet niet veel verwacht worden. Aan de achterkant is een 2 megapixel exemplaar geplaatst, vooraan heeft ‘ie een VGA-exemplaar. Aan de andere kant: het is wél een budget-Lumia met een camera aan de voorkant. Je kunt er dus mee videobellen.

De telefoon wordt geleverd met Windows Phone 8.1 met Denim-update, voorzien van Office suite (Word, Excel, PowerPoint en OneNote), Outlook for email en Skype. Hij komt in februari op de markt, waarbij Microsoft vooral met de telefoon wil gaan scoren in opkomende markten.

[gv data=”O5wyve4dLPc”][/gv]
[lg_folder folder=”Microsoft/Lumia_435/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën