Microsoft Office voor de iPad komt deze week nog

Het zal even wennen zijn, maar waarschijnlijk kun je zeer binnenkort op je iPad gebruik maken van Word, Excel, Powerpoint en OneNote.

Het mocht even duren voordat we het kantoorpakket van Microsoft op de iPad konden draaien, maar volgens diverse bronnen is het nu toch echt dichtbij. Zij melden dat de onthulling hoogstwaarschijnlijk op een persconferentie van 27 maart plaats zal vinden. Deze staat namelijk in het teken van mobiel werken en cloudoplossingen.

De details van het Office-pakket voor de iPad zijn nog niet bekend en dat geldt ook voor de toegang. Het gerucht gaat dat de gebruiker een Office 365-abonnement moet hebben om het pakket te kunnen draaien, net als bij de iPhone.

Inmiddels heeft de iPad natuurlijk de beschikking over diverse applicaties ter vervanging van Office. Het kantoorpakket moet dan ook van goede huizen komen om deze apps overbodig te maken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën