Microsoft vindt de Macbook Air een waardeloos apparaat

En zegt dit vrij letterlijk in een nieuwe reclame.

Onlangs moest Siri van Apple het ontgelden tegenover Cortana van Microsoft in een commercial. Microsoft is nog lang niet klaar met het pesten van Apple en heeft een nieuwe reclame via het web gedeeld. Dit keer wordt de Macbook Air voor schut gezet in vergelijking met een Surface Pro 4.

De techgigant noemt de Air in de reclame net zo nutteloos als een hoed voor je kat. Het moddergooien tussen Microsoft en Apple is al jaren aan de gang. Tussen 2007 en 2009 maakte Apple reclame met de “Get a Mac”-reeks. In de filmpjes werd de PC van Microsoft voor schut gezet in vergelijking met de Mac. Microsoft hanteert nu precies dezelfde strategie, alleen zijn de commercials in een iets ander jasje verpakt. De kersverse reclame van Microsoft kun je hieronder bekijken.

[gv data=”DUOttPF4UTo”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën