Moet Apple deze action cam in productie nemen?

GoPro is waarschijnlijk het eerste merk dat in je op komt. Toch zou het heel goed kunnen dat Apple straks ook de actiecamera-markt gaat bestormen.

Het Duitse Curved/labs kan niet wachten tot Apple met een GoPro-killer komt en heeft alvast wat denkwerk voor ze gedaan. Ze bedachten het concept ‘iPro’. In eerste instantie ziet de actiecamera eruit als de afstandsbediening van je Apple TV of een oude iPod. De Duitse mannen hebben namelijk het welbekende click wheel gebruikt, waarmee je de camera kan bedienen.

Als het aan de mannen van Curved/labs ligt kan je de iPro draadloos koppelen aan je iPhone of Apple Watch, zodat je ‘m ook met deze devices kan bedienen. En om bij GoPro in de buurt te komen is het natuurlijk ook een voorwaarde dat de iPro kan opnemen in 4K-resolutie. Of de iPro er ook echt komt is nog maar afwachten, maar het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

[gv data=”KKjwu5YSoPg”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën