Vergelijking: Motorola Moto G vs Motorola Moto E

Geen zin om een half maandsalaris uit te geven aan een nieuwe telefoon? Geen nood. Motorola heeft inmiddels twee budgettoestellen uitgebracht: de Moto G en de Moto E. Twee telefoons die veel waar voor hun geld bieden.

Motorola is bezig aan een sterke comeback op de telefoonmarkt. Het Amerikaanse bedrijf – dat in 2011 werd gekocht door Google en onlangs is overgenomen door Lenovo – houdt zich op de Moto X na alleen niet druk bezig met de bovenkant van de markt. Daar laten ze Apple, HTC, Samsung en Sony de taart verdelen met de iPhone, One M8, Galaxy S5 en de Z2.

Nee, Motorola focust zich liever op een interessanter segment: de midden- en onderklasse. Daar waar marktaandeel te pakken valt. En dat doen ze met telefoons die afgevuld zijn met alleszins redelijke specificaties, voor relatief weinig geld. Ze draaien ook steevast op de nieuwste versies van Android, met de belofte dat ze bij het uitkomen van een nieuwer OS snel geüpdatet zullen worden.

De 4,5 inch Moto G heb je in Nederland voor rond de 160 á 170 euro, terwijl de Moto E hier straks al voor 120 euro te verkrijgen is. Maar wat voor specificaties krijg je daar nou eigenlijk voor? We zetten de Motorola Moto E en de Motorola Moto G hieronder tegenover elkaar.

[table id=17 /]

[lg_folder folder=”Motorola/Moto_E/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”Motorola/Moto_G/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën