My phone amp, een speaker van glas

We hebben allemaal wel eens onze handen gebruikt om het geluid te versterken van onze telefoon. Nu heeft er iemand hetzelfde gedaan, maar dan met glas.

Die iemand is Aric Snee, een kunstenaar uit Amerika die voornamelijk met glas werkt. Hij heeft een soort kelk ontworpen waar een iPhone ingezet kan worden. Door de vorm van het glas wordt het geluid versterkt. Op de dezelfde manier als wanneer wij met onze handen een kelk vormen aan de speaker zijde van de telefoon. De ‘My phone amp’ kan je ook als standaard gebruiken om de iPhone in te zetten als je hem niet gebruikt.

Het glas wordt met de hand geblazen en gevormd en is daardoor zeker niet goedkoop met zijn prijs van $325. Wel is het een bijzonder handgemaakt voorwerp dat meerdere functies heeft. Het zal dan ook zeker niet misstaan in je huiskamer. (via: Designboom)

[lg_folder folder=”0_Divers/Aric_Snee_My_phone_amp/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën