Mythbusters maken de gun uit Breaking Bad’s finale na

Voor de drie mensen in Nederland die de finale van Breaking Bad nog niet hebben gezien: dit artikel bevat spoilers. En guns. Maar voornamelijk spoilers.

Dit is fantastisch. Mythbuster-genieën Jamie Hyneman en Adam Savage hebben de stellage uit de Breaking Bad-finale nagemaakt, waarin Walter White met een op afstand bestuurbare M16 vanuit zijn kofferbak bijna al zijn vijanden uitschakelt. Een constructie die werd opgezet met materiaal dat je bij iedere bouwmarkt kunt kopen.

Ze worden bijgestaan door Vince Gilligan, bedenker van de show, die eveneens wel benieuwd is of het geweer uit de finale in het echt ook werkt. Spoiler alert deux: ja!

[gv data=”06t_KP7y8Ao”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën